fbpx

WordPress hjemmeside

Forside » Ydelser » Hjemmeside

Mangler du en billig WordPress hjemmeside?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg har, for flere kunder, leveret både fuldtudviklet WordPress hjemmesider, men også været inde på allerede eksisterende sider og lave ‘tweaks’ og rettelser, andre webdesignere ikke har kunnet løse. Det kan jeg fordi jeg kan mit håndværk indenfor feltet HTML og CSS. De hjemmesider jeg leverer til kunder er ikke templates, men derimod unikke og personlige hjemmesider der fremhæver DIN virksomhed og hvad i står for.

Under Referencer kan du se WordPress hjemmesider jeg tidligere har udviklet for kunder.

Prisen jeg tager for at lave en hjemmeside afhænger af hvor stort et projekt der snakkes om. Skal der laves et digitalt visitkort med de basale 1-3 sider ligger prisen i den lave ende. Men tværtimod, skal der udvikles en fuldautomatiseret webshop, ligger prisen i den højere ende. Jeg vil ikke sætte faste priser på de forskellige hjemmesider, da jeg går meget på i at prisen for en hjemmeside, skal give mening for begge parter.

Hvorfor vælge WordPress som CMS?

WordPress er det mest benyttede Content Management System (CMS) med mere end 455.000.000 aktive hjemmesider. Det svarer til at WordPress står bag systemet til 35% af hele internettets hjemmesider ifølge et blogindlæg fra Kinsta.com. WordPress er oveni købet et Opensource system, hvilket betyder at man har frit mulighed for at tilpasse og ændre i koden bagved som man vil. En anden fordel i at der er så mange brugere samt at det er et Opensource system, er at har man et problem er der rigtig stor sandsynlighed for at der også er andre der har haft problemet og måske endda løst det!

Men du skal ikke kun vælge der fordi at det er det alle andre gør. WordPress har et hav af udvalg når det kommer til forskellige temaer, widgets og plugins. Alle der er med til at gøre oplevelsen på din hjemmeside hurtigere og mere behagelig for den besøgende. I en tid hvor der foretages flere Google søgninger på mobilen end på computeren, er WordPress også rigtig agil når det kommer til mobiloptimering.

Fortæl mig om dit projekt!

Lyder det ovenstående som noget for dig? Så skal du ikke være bange for at fortælle mig om dine drømme for din kommende hjemmeside. Som sagt har jeg ikke faste priser på hjemmesider, men ligger mere vægt på at vi finder en pris der kan fungere for begge parter.