fbpx

Hvem er jeg?

Forside » Hvem er jeg?

Mads Hau Hansen

Mit navn er Mads Hau Hansen og jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2017. Det startede da jeg, under min uddannelse som markedsføringsøkonom, blev introduceret til discipliner som SEO og Facebook annoncering. I dag læser jeg en professionsbachelor i E-commerce på Erhvervsakademiet Aarhus i Viby.

Ved siden af min bachelor arbejder jeg som freelancer indenfor webdesign og online markedsføring. Mit fokus ligger her på at lave markedsføring og hjemmesider efter best practices og DINE behov. Udover det tekniske, har jeg også en del erfaring med det grafiske og kan derfor også tilbyde at lave grafikken til din kommende hjemmeside eller annonce.

I dag kan man, efter min mening, ikke have en succesfuld forretning, uden at have en online eksistens. Dette indebærer at man er til stede hvor sine kunder befinder sig, at man kan findes ved en simpel Google søgning og at man har en hjemmeside der er overskuelig og konverterer.

Føler du at din virksomhed kunne bruge en hjælpende hånd indenfor disse områder, så tøv ikke med at kontakte mig!

Mads Hau Hansen

Kontakt mig i dag!